Arkitekt i Norrköping

Arqly är din arkitekt i Norrköping. Oavsett projekt lägger vi alltid stor vikt vid samspelet mellan god arkitektur, ekonomi och hållbart samhällsbyggande. Vi tar även uppdrag där vi med respekt för en befintlig byggnads inneboende kvaliteter gör smarta anpassningar för dagens krav på tillgänglighet och hållbarhet. Vi har funnits sedan 1974 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly.

Här kan du se vilka som jobbar hos oss inom arkitektur i Norrköping

.

.

Bostäder

Kulla HillsSandtorp – Calle Lindströms Gata 4Inre Hamnen LommenInre Hamnen B2Inre Hamnen MunkenBergskvadraten

Vid utformning av bostäder är det viktigt att kombinera god arkitektur med välplanerade bostäder som är hållbara för framtiden.

.

.

Förskolor

Förskolan UtsiktenNyckelpigans Förskola

Vid utformning av förskolor är det av stor vikt att skapa en inspirerande och trygg miljö som främjar barnens kreativitet. Flexibla och anpassningsbara utrymmen är viktigt för att stödja olika pedagogiska metoder och barnens individuella behov.

Tegelhus med terass

.

.

Inredning

Lennings matsalSessionssalenNyckelpigans Förskola

Stort rum med detaljer i svart vitt och orange

Vi arbetar för att skapa harmoniska och funktionella rum. Materialval, belysning och möbler kombineras noggrant för att spegla kundens vision och skapa en inbjudande atmosfär.

.

Skolor

SandbyängsskolanSandbyhovsskolanRåsslaskolanÅbymoskolanHultdalsskolan

Vi arbetar för att skapa skolor för framtiden med goda förutsättningar för den dagliga pedagogiska verksamheten.

Fasad av skola i färgerna orange och vitt

.

.

Idrotshall

Sandbyhov SporthallÅby Arena

Vid utformning av idrottshallar är det av stor vikt att kombinera funktionalitet med säkerhet. Vi skapar en inspirerande miljö för idrottare som följer dagens krav på de olika idrotterna.

.

.

Kontor

SMHI

Vid utformning av kontor arbetar vi för att skapa inspirerande och funktionella lokaler. Alltid anpassade för kundens behov och verksamhet.

SMHI Entre (glasfasad)

.

Äldreboende

Vrinnevihus

Lägenhetshus fasad i gult tegel med balkonger

Vid utformning av vårdboende arbetar vi med att skapa en omsorgsfull och trivsam miljö.

.

.

Arkitekt på Arqly

Att använda titeln Arkitekt i Sverige är helt fri. Dock är titlar som Arkitekt SAR (Sveriges Arkitekters Riksförbund), SIR (Sveriges Inredningsarkitekters Riksförbund), LAR (Landskapsarkitekternas Riksförbund) och FPR (Fysiska Planerares Riksförbund) skyddade titlar som visar att arkitekten är utbildad inom arkitektur. Våra arkitekter har dokumenterad utbildning enligt Sveriges Arkitekter. Håll utkik efter dessa förkortningar för att säkerställa att arkitekten du arbetar med har en relevant utbildning. 

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer