Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.

Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Tillsammans tillför vi våra individuella spetskompetenser till ditt projekt.

Lyhörda för både din dröm och din verklighet skapar vi en samtid och framtid värd att längta efter.

Här finns ARQLY 

Oavsett var du finns, kan vi hjälpa dig att förverkliga din idé. Våra kontor och medarbetare finns i Norrköping, Linköping, Nyköping, Stockholm, Ludvika, Borlänge och Västervik, men vi stannar inte där. Vi finns där du behöver oss. Vårt avtryck hittar du i hela landet. I nytänkande stadskvarter, lummiga parker och inspirerande rum. 

Arqly är ett nationellt konsultbolag som i dagsläget består av ett 60-tal konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli till verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly.

materialprov

Det här gör Arqly

Arqly tar din vision från första skiss till färdig byggnad. Vi gestaltar, leder och ser till att det håller. I små och stora projekt. Längs hela vägen eller vid utvalda etapper.  

Våra mer omfattande uppdrag ryms oftast inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Dessutom är vi vassa inom flera olika specialistområden.

The
Arqly
way

The Arqly Way

På Arqly jobbar vi utifrån vår egna filosofi. Vi kallar den The Arqly Way.

The Arqly Way handlar om att alltid vara schysst. Mot varandra, våra uppdragsgivare och inte minst människorna som ska leva i våra byggnader. För det är just vardagen och verkliga behov som driver och inspirerar oss. Det är här vi vill, och kan, göra skillnad. Med ett ganska prestigelöst förhållningssätt och fantastisk kreativ förmåga lyckas vi.