God Jul önskar Arqly!

God Jul och Gott nytt år önskar vi till alla våra kunder och samarbetspartners! Vi är tacksamma över alla projekt som vi har fått vara delaktiga i, från gestaltning och projektledning till besiktningar. Extra kul är det att vi under året som gått har inlett flera samarbeten med nya kunder. Vi har fått välkomna nya medarbetare och vi har utökat vår verksamhet med ett nytt affärsområde, Energi & TeknikVi har startat nya kontor i både Örebro och Östersund.

Under året har vi arbetat med en mängd olika projekt. Några av dessa är: 

Vi genomförde en inspirationsresa till Italien där vi kunde konstatera att om vi kan bestiga italienska berg tillsammans så klarar vi allt! Vi ser fram emot det kommande året och alla spännande projekt och nya samarbeten det kommer leda till! Tack för att ni väljer Arqly som byggkonsult!

 

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer