Statusbesiktning av Nyköpings Rådhus

Vad spännande det är att få jobba med så många olika projekt! Ena dagen är vi ute på storskaliga, nybyggda industrier, andra dagen är det småskaliga byggnader med flera hundra års historia bakom sig. Ofta går det bra att inspektera från marken men just här behövde vi låna in en riktigt hög kranbil för att komma hela vägen upp till tornets topp!

På uppdrag från Nyköpings kommun hjälper vi på Arqly till med projektledning av en statusbesiktning på Nyköpings Rådhus, uppfört 1723. Projektet utförs i samarbete med Fredriksson Arkitektkontor med särskilt kompetens inom restaurering och antikvariskt anpassad projektering. Detta görs inför att ta fram ett antikvariskt anpassat förfrågningsunderlag samt tillståndsansökan hos Länsstyrelsen, vilket krävs eftersom Rådhuset är ett byggnadsminne.

Tveka inte att höra av er till oss om ni behöver hjälp med Bygg- och projektledning, Projekteringsledning, KA eller Kalkyl

 

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer