Arqly öppnar nytt kontor i Östersund!

Arqly anställer Peter Eriksson och etablerar affärsområdet konstruktion i Östersund. I Östersund kommer det förutom konstruktion även erbjudas tjänster inom Arkitektur, Bygg-och Projektledning och Energi & Teknik från Arqlys övriga affärsområden.

Arqlys tillväxtresa fortsätter och näst på tur blir Östersund i ledning av Peter Eriksson. Peter har lång och bred erfarenhet inom konstruktion och kommer med sin senioritet och erfarenhet att ytterligare stärka vårt erbjudande inom affärsområdet. Peter blir ansvarig för att starta upp och utveckla kontoret i Östersund, och vi ser fram emot att kliva in i en ny marknad.

– Sakta men stabilt lägger vi pusslet bit för bit för att bli det nationella konsultbolaget på riktigt. Att vi nu rekryterar in Peter för att bygga Arqly i norra Sverige samtidigt som vi offentliggör samarbetet med Vinnergi är såklart ingen slump. Det är en del i vår strategi på att bli en attraktiv helhetspartner för våra befintliga & nya kunder och som jag ser mycket fram emot att följa vidare nu när vi kommit en liten bit på resan säger Fredrich Strand, VD på Arqly.

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Tillsammans tillför vi våra individuella spetskompetenser till ditt projekt. Lyhörda för både din dröm och din verklighet skapar vi en samtid och framtid värd att längta till.

Arqly har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för att vara ett av de ledande konsultföretagen i våra verksamma regioner. I dagsläget finns vi i Norrköping, Linköping, Stockholm, Nyköping, Västervik, Ludvika, Borlänge, Örebro och Östersund. Över orterna samarbetar vi sömlöst och kan enkelt ta del av varandras kompetenser. Tillsammans levererar vi ett helhetskoncept, från skiss till nyckelfärdig byggnad.

 

För mer info, kontakta:

Fredrich Strand
VD
fredrich.strand@arqly.se
010-516 26 51

Peter Eriksson
Chef Konstruktion Norr
peter.eriksson@arqly.se

 

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer