Inspirationsresa till Italien!

Förra veckan reste vi tillsammans till Carona, en bergsby utanför Bergamo i Italien, för en helg full av inspiration, diskussion och motion.

På schemat stod bland annat information från varje affärsområde och ort, samt samtal om Arqlys framtid och allt som vi har på gång framöver.

Huvudpunkten på lördagen var bergsbestigning. Med gångstavarna i högsta hugg vandrade vi 1100 höjdmeter på branta serpentinvägar. Väl på toppen firade vi med en öl och kunde nöjt konstatera att om vi kan bestiga italienska berg tillsammans så klarar vi allt.

Under helgen har vi också fått njuta av fantastisk pasta (riktigt al dente) och otroliga vyer, i både regn och solsken.

 

Nu när träningsvärken lagt sig har vi gått tillbaka till jobbet med ny energi och vi är taggade på att se Arqlys nya kapitel framöver. Vi tackar Villa Carona för en supertrevlig vistelse!

Kontoren i Dalarna

Arqly har två kontor i Dalarna. På Garvarns torg, Storgatan 11B, hittar du vårt kontor i Ludvika, och i Borlänge sitter vi på Borganäsvägen 42.

Läs mer

Inspirationsresa till Italien!

Förra veckan reste vi tillsammans till Carona, en bergsby utanför Bergamo i Italien, för en helg full av inspiration, diskussion och motion. På schemat stod

Läs mer