Arqly öppnar nytt kontor i Örebro!   

Arqly anställer Jörgen Hallin och etablerar affärsområdet bygg-och projektledning i Örebro. I Örebro kommer det erbjudas tjänster inom bland annat bygg- och projektledning, projekteringsledning, entreprenadbesiktning och KA. Vi kommer även erbjuda tjänster inom Arkitektur, Konstruktion och Energi & Teknik från Arqlys övriga affärsområden inom koncernen.

Först på plats i Örebro är Jörgen Hallin med uppdraget att fortsätta Arqlys tillväxtresa. Jörgen har mångårig erfarenhet som byggprojektledare och projekteringsledare. Jörgen har tidigare arbetat med bland annat skolor, sjukhus och badhus, både om- och nybyggnader, och han har stor vana att framgångsrikt driva både stora och små projekt. Jörgen är certifierad inom entreprenadbesiktning samt som kontrollansvarig.

– Jag ser mycket fram emot Arqlys resa i Örebro. Jörgen är välmeriterad, har en bred kompetens och är väl etablerad i branschen, vilket gör att vi har mycket goda förutsättningar att bygga ett starkt lokalt team under Jörgens ledning säger Marie Westerholm, affärschef på Arqly.

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Tillsammans tillför vi våra individuella spetskompetenser till ditt projekt. Lyhörda för både din dröm och din verklighet skapar vi en samtid och framtid värd att längta till.

Arqly har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för att vara ett av de ledande konsultföretagen i våra verksamma regioner. I dagsläget finns vi i Norrköping, Linköping, Stockholm, Nyköping, Västervik, Ludvika, Borlänge och Örebro. Jörgen är därmed ett starkt bidragande kort för vår och Arqlys framtida tillväxtsresa.

 

För mer info, kontakta:

Fredrich Strand
VD
fredrich.strand@arqly.se
010-516 26 51

 

Jörgen Hallin
Bygg- och Projektledare
jorgen.hallin@arqly.se
010-516 26 68

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer