Inredning 

Våra inredningsarkitekter på Arqly skapar inspirerande, funktionella och estetiskt tilltalande inomhusmiljöer. Vår inredning är alltid speciellt anpassad för kundens behov och verksamhet. 

Vi arbetar med det praktiska och mätbara som funktion, hållbarhet, miljö och ekonomi. Men även med subtila behov som ljus, ljud, material, dofter, kontraster, akustik, rymd, färg, form och strukturer. Att väva samman de båda delarna är en av inredningsarkitektens viktiga uppgifter. 

Tillsammans med dig tar vi fram inredning och lösningar som håller hög kvalitet och matchar alla krav på ekonomisk, ekologisk och estetisk hållbarhet.  

I alla våra inredningsprojekt arbetar vi med följande parametrar:  

  • Material. Vi väljer noga ut material som är hållbara och miljövänliga, exempelvis trä och återvunna material, för att säkerställa en lång livslängd och reducera miljöpåverkan.  
  • Kvalitetskontroll. Arqly har en noggrann kvalitetskontrollprocess för att säkerställa att alla material och möbler uppfyller ställda krav och standarder för kvalitet. Vi har stor vana att arbeta med t.ex. ADDA. 
  • Skräddarsydda lösningar. Vi gillar att få arbeta nära kunden och på så sätt lära oss om vilka behov och önskemål som finns, både uttalat och undermedvetet. Då kan vi skapa en skräddarsydd inredning anpassad precis efter kundens vision och behov.  
  • Ergonomi. Vi tar hänsyn till ergonomin i våra olika projekt, så att möblerna som levereras håller hög kvalitet när det kommer till arbetsmiljö och användarvänlighet.  
  • Livslängd och underhåll. VI lägger stort fokus på att säkerställa att våra inredningsprojekt har en lång livslängd med enkelt och praktiskt underhåll, för att minimera behovet av reparationer eller ersättning av möbler.

Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med inredning.

Relaterade tjänster

Arkitektur
Tillgänglighet

För oss på Arqly är det självklart att alla byggnader...

Person på ett hus i en stad
Bygg- och Projektledning
Besiktning 

Arqly hjälper dig med besiktning av olika typer, så att...

Bygg- och Projektledning
Bygg- och Projektledning  

Våra bygg- och projektledare jobbar alltid nära dig som uppdragsgivare,...