Bas-P / Bas-U 

Arqly har ett starkt fokus på säkerhet och hälsa på arbetsplatsen. Vi arbetar noga med både Byggarbetsmiljösamordnare för planering och projektering (BAS-P) och Byggarbetsmiljösamordnare för utförandet av arbetet (BAS-U) för att säkerställa en säker och hälsosam arbetsmiljö på byggplatsen. 

BAS-P har ansvar för planering och projektering av byggprojektet, och jobbar med att säkerställa att alla säkerhets- och hälsokrav är integrerade i projektet från början. De ser till att byggprojektet planeras och projekteras på ett sådant sätt att det uppfyller alla gällande säkerhets- och hälsokrav. 

BAS-U har ansvar för att övervaka och samordna säkerheten och hälsan på byggplatsen under utförandet av arbetet. De arbetar tätt med övriga parter för att säkerställa att alla säkerhets- och hälsoprocedurer följs, och att alla medarbetare har den information och utbildning som krävs för att utföra sina uppgifter på ett säkert och hälsosamt sätt. 

Arqly är engagerade i att minimera riskerna för skador och olyckor på byggplatsen, och samarbetar noga med BAS-P och BAS-U för att säkerställa en säker och hälsosam arbetsmiljö för alla inblandade parter. 

Byggarbetsplats

Kontakta oss!

Relaterade tjänster

Person på ett hus i en stad
Bygg- och Projektledning
Besiktning 

Arqly hjälper dig med besiktning av olika typer, så att...

Arkitektur
BIM-Samordning  

Hos Arqly erbjuder vi tjänster inom BIM-samordning. BIM, eller Building...

Bygg- och Projektledning
Bygg- och Projektledning  

Våra bygg- och projektledare jobbar alltid nära dig som uppdragsgivare,...

Byggarbetsplats
Konstruktion
Byggnadskonstruktion 

Hos oss på Arqly Byggnadskonstruktion möter du våra konstruktörer som...