Ny Medarbetare – Välkommen Anton!

Vi vill välkomna Anton Falkman till vårt affärsområde Konstruktion där han kommer att vara placerad på kontoret i Norrköping!

 

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?

Just nu är långsiktig hållbarhet och framtidens material det som intresserar mig mest, samt hur man kan kombinera nytt tänkande med traditionella metoder i en annars ganska traditionell bransch.

 

Vilken bakgrund har du?

Jag är utbildad högskoleingenjör inom byggnadsteknik, innan jag började hos Arqly har jag arbetat med allmänkonstruktion i ett flertal år, innan dess arbetade jag som tegelkonstruktör.

 

Vilken roll kommer du ha på Arqly?

Min roll inom Arqly är Handläggande- och uppdragsansvarig byggnadskonstruktör inom allmänkonstruktion.

 

Vi är glada att Anton förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss på Arqly!

Behöver ni hjälp i eran BRF?

Behöver ni hjälp i eran bostadsrättsförening med underhållsplaner, upphandlingar eller bygglov? På Arqly finns ett brett spektra av kompetenser inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion.

Läs mer

Vi söker en VD till Arqly

Arqly tar nu klivet in i en ny strategisk resa och har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för

Läs mer