Årets digitala inspirationsdagar

I år hade vi våra inspirationsdagar digitalt! Det är kul att testa på något nytt, och det fungerar riktigt bra trots att vi sitter utspridda ända från Borlänge och ned till Halmstad.

Nu har det gått 5 månader med vårt nya varumärke Arqly. Fortsatt framåt har vi tillsammans satt upp mål för vad Arqly ska stå för och vi har börjat arbetet med vår nya värdegrund.

Vi avslutade dagarna med en intressant inspirationsföreläsning med Tony Zabel och Niklas Czarnecki från Vita Hästen. Vi märkte att skillnaden mellan hockey och byggbranschen inte behöver vara så stor, i alla fall inte när det gäller lagspel!

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer