Tygprover

Vilken färgsättning passar ditt projekt?

ARQLY INREDNING  PRESENTERAR: Färgsättning

I inredning för offentliga miljöer är det viktigt för att skapa en trivsam och funktionell atmosfär. Långsiktighet är oftast viktigare än de senaste trenderna, här är några klassiska inredningskulörer som ofta används:

Neutrala färger: är tidlösa och passar bra i olika sammanhang. Exempel på neutrala färger är vitt, beige, grått och svart, de ger en ren och lugn känsla.

Grönt: är förknippat med natur och hälsa, den kan användas i vårdinrättningar, spa eller andra platser där välbefinnande är viktigt.

Puderrosa: i en något “smutsigare” ton gör sig bra i både inredningsdetaljer och textilier. Den skapar en lugn harmonisk miljö och inger även en känsla av hopp och att allt kommer bli bra.

Rött/orange: är starka och energiska färger, de kan användas som accentfärg i restauranger, caféer eller andra platser där man vill skapa en livlig stämning.

Blått: symboliserar lugn, stabilitet och förtroende. Mörkblått kan användas i konferensrum eller kontorsmiljöer, medan ljusare nyanser kan passa i hotellrum eller väntrum.

Bruna och jordnära toner: ger en varm och inbjudande känsla. De kan användas i hotellfoajéer, lobbyområden eller andra platser där människor samlas.

Vi projekterar inredning och har hög kompetens, bland annat gällande färgsättning. Vill du ha hjälp med vilka färgkombinationer som passar för just ditt projekt? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi till med din miljö!

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer