Bokhylla med böcker

Varför byter vi namn?

Under våra inspirationsdagarna hösten 2019 ställdes frågan till samtliga medarbetare, ”Vill vi vara ett gemensamt bolag?”, och det var då processen började. Alla var eniga om att vi ville bli ett nytt bolag under ett nytt gemensamt namn. Koncernen Developing Design bestod då av bolagen Arkitektgruppen GKAK, A2H Byggteknik och Byggkoordinator.

 

Vi tog hjälp av BYN Kommunikationsbyrå för att genomföra vår varumärkesresa. De började med att intervjuade 20 olika medarbetare från alla våra affärsområden. Det för att få en uppfattning om vilka vi är och vad vi vill stå för. Dessa intervjuer tillsammans med löpande avstämningar med en referensgrupp av medarbetare är ett underlag för den grafiska profilen de har tagit fram och vår budskapsplattform.

 

Namnet är ett förslag från en av våra medarbetare. Av över hundra olika förslag från våra medarbetare och Kommunikationsbyrån BYN landade det till slut i fyra olika alternativ. Dessa skickades ut till samtliga medarbetare som fick vara med och rösta, där ARQLY blev det vinnande alternativet!

 

Lär mer om varför namnet Arqly här.

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer