Dalarnas Försäkringsbolag Mora

Trädgaller utanför Dalarnas Försäkringsbolag

Här ser ni trädgallret som ramar in trädet utanför Dalarnas Försäkringsbolag i Mora. Mönstret i gallret är komponerat av oss på Arqly med utgångspunkt från Dalarnas Försäkringsbolags egna Dala-orienterade grafiska element. Detta för att koppla utemiljön till Dalarnas försäkringsbolags varumärkesprofil.

 

Mönstret i gallret är utskuret i cortenstål och omringas av marksten i älvdalskvartsit för att koppla till den framtida visionen för gestaltningen av Mora centrum. Samma trädgaller syns även vid Dalarnas Försäkringsbolags entré i Borlänge. Där vi också har haft ansvar för gestaltningen av utemiljön som omgärdar Dalarnas kontorsbyggnad.

 

Trädgaller används vanligtvis när trädet är omringat av hård beläggning. Gallrets funktion är att skydda trädets rötter men ändå släppa igenom vatten och syre.

 

Vill du ha hjälp av en arkitekt eller bygg- och projektledare i Dalarna? Hör av dig, vi är nyfikna på din vision!

 

Kontoret i Borlänge

På Borganäsvägen 42 hittar du vårt kontor i Borlänge. Här arbetar arkitekter och bygg- och projektledare. Tillsammans kan vi erbjuda tjänster inom arkitektur, byggledning och

Läs mer

Vad gör en Konstruktör?

Vi passade på att ställa lite frågor till Lukas Skoglund som arbetar som konstruktör på vårt kontor i Norrköping om vad det innebär att vara konstruktör!    Vad är

Läs mer