Dalarnas Försäkringsbolag Mora

Trädgaller utanför Dalarnas Försäkringsbolag

Här ser ni trädgallret som ramar in trädet utanför Dalarnas Försäkringsbolag i Mora. Mönstret i gallret är komponerat av oss på Arqly med utgångspunkt från Dalarnas Försäkringsbolags egna Dala-orienterade grafiska element. Detta för att koppla utemiljön till Dalarnas försäkringsbolags varumärkesprofil.

 

Mönstret i gallret är utskuret i cortenstål och omringas av marksten i älvdalskvartsit för att koppla till den framtida visionen för gestaltningen av Mora centrum. Samma trädgaller syns även vid Dalarnas Försäkringsbolags entré i Borlänge. Där vi också har haft ansvar för gestaltningen av utemiljön som omgärdar Dalarnas kontorsbyggnad.

 

Trädgaller används vanligtvis när trädet är omringat av hård beläggning. Gallrets funktion är att skydda trädets rötter men ändå släppa igenom vatten och syre.

 

Vill du ha hjälp av en arkitekt eller bygg- och projektledare i Dalarna? Hör av dig, vi är nyfikna på din vision!

 

Vi söker en VD till Arqly

Arqly tar nu klivet in i en ny strategisk resa och har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för

Läs mer

Affärsområdeschef Arkitektur

Nu söker vi en Affärsområdeschef Arkitektur till kontoret i Norrköping. I din roll som Affärsområdeschef Arkitektur kommer du att leda ett team av 30 arkitekter

Läs mer