Ny medarbetare – Välkommen Johanna!

Vi vill välkomna Johanna Andersson till vårt Affärsområde Bygg- och Projektledning där hon utgår från kontoret i Linköping!

Johanna har erfarenhet från byggbranchen sedan 2017 och har arbetat på både större och mindre företag, både med nyproduktion, ombyggnationer och renoveringar. Hon har genom detta tillskansat sig en bred kunskap och erfarenhet från både små och stora entreprenader.

Sedan tidigare har Johanna flera års erfarenhet av nyproduktion av villor i rollen som Projektledare/Entreprenadsamordnare och har drivit främst totalentreprenader av styckehus mot privatpersoner. Från upphandling av entreprenaden fram till slutbesiktning. Senast arbetade hon med nybyggnationen av ett parkeringshus i Norrköping.

Johanna trivs med att vara spindeln i nätet i projekt. Hon tycker om att vara delaktig i att lösa problem och driva projektet framåt tillsammans med beställare, projektörer, entreprenörer m.fl.

Vi är glada att Johanna förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

 

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer