Ny medarbetare – Välkommen Johanna!

Vi vill välkomna Johanna Andersson till vårt Affärsområde Bygg- och Projektledning där hon utgår från kontoret i Linköping!

Johanna har erfarenhet från byggbranchen sedan 2017 och har arbetat på både större och mindre företag, både med nyproduktion, ombyggnationer och renoveringar. Hon har genom detta tillskansat sig en bred kunskap och erfarenhet från både små och stora entreprenader.

Sedan tidigare har Johanna flera års erfarenhet av nyproduktion av villor i rollen som Projektledare/Entreprenadsamordnare och har drivit främst totalentreprenader av styckehus mot privatpersoner. Från upphandling av entreprenaden fram till slutbesiktning. Senast arbetade hon med nybyggnationen av ett parkeringshus i Norrköping.

Johanna trivs med att vara spindeln i nätet i projekt. Hon tycker om att vara delaktig i att lösa problem och driva projektet framåt tillsammans med beställare, projektörer, entreprenörer m.fl.

Vi är glada att Johanna förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

 

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer