Ny medarbetare – Välkommen Johanna!

Vi vill välkomna Johanna Andersson till vårt Affärsområde Bygg- och Projektledning där hon utgår från kontoret i Linköping!

Johanna har erfarenhet från byggbranchen sedan 2017 och har arbetat på både större och mindre företag, både med nyproduktion, ombyggnationer och renoveringar. Hon har genom detta tillskansat sig en bred kunskap och erfarenhet från både små och stora entreprenader.

Sedan tidigare har Johanna flera års erfarenhet av nyproduktion av villor i rollen som Projektledare/Entreprenadsamordnare och har drivit främst totalentreprenader av styckehus mot privatpersoner. Från upphandling av entreprenaden fram till slutbesiktning. Senast arbetade hon med nybyggnationen av ett parkeringshus i Norrköping.

Johanna trivs med att vara spindeln i nätet i projekt. Hon tycker om att vara delaktig i att lösa problem och driva projektet framåt tillsammans med beställare, projektörer, entreprenörer m.fl.

Vi är glada att Johanna förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

 

Bygga bostäder

Vi på Arqly har stor erfarenhet av att arbeta med bostadsprojekt. Under de senaste åren har vi blivit extra duktiga på att få byggstart på

Läs mer