Ny medarbetare – Välkommen Helena!

Vi vill välkomna Helena Engström till vårt affärsområde Bygg- och Projektledning där hon är placerad på kontoret i Nyköping!

 

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?

Resan som branschen påbörjat med omställningen från globala flöden till lokala och det ökade fokuset på att hushålla med resurser och tänka mer cirkulärt. Personligen vurmar jag lite extra för de mjuka aspekterna inom byggteknik, hur vi bygger för människorna som ska använda och leva i byggnaderna och skapar miljöer som attraherar och stimulerar våra sinnen.

 

Vilken bakgrund har du?

Jag är utbildad miljövetare som arbetat inom bygg och fastighet sedan 2007 med olika typer av uppdragsledning. Allt från miljöcertifiering till projektchefsuppdrag. Min yrkesbana spänner sig från Skanskas affärsutvecklingsenhet till Trafikverket och teknikkonsultbranschen. Min närmaste familj består av man, tre barn, hund och katt, vi saknar Volvo men bor i villa på landet utanför Nyköping.

 

Vi är glada att Helena förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Arqly växer | Stockholm

Den 8 April välkomnar vi Göran Eriksson till Arqlys kontor på Södermalm i Stockholm. I och med detta är vi nu 9 kollegor på plats,

Läs mer

Arqly växer | Nyköping 

2020 anställde vi Ludvig Svehn för att starta upp vår verksamhet i Nyköping. Idag har vi 8 st medarbetare på plats och en stark Bygg-

Läs mer