Ny medarbetare – Välkommen Helena!

Vi vill välkomna Helena Engström till vårt affärsområde Bygg- och Projektledning där hon är placerad på kontoret i Nyköping!

 

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?

Resan som branschen påbörjat med omställningen från globala flöden till lokala och det ökade fokuset på att hushålla med resurser och tänka mer cirkulärt. Personligen vurmar jag lite extra för de mjuka aspekterna inom byggteknik, hur vi bygger för människorna som ska använda och leva i byggnaderna och skapar miljöer som attraherar och stimulerar våra sinnen.

 

Vilken bakgrund har du?

Jag är utbildad miljövetare som arbetat inom bygg och fastighet sedan 2007 med olika typer av uppdragsledning. Allt från miljöcertifiering till projektchefsuppdrag. Min yrkesbana spänner sig från Skanskas affärsutvecklingsenhet till Trafikverket och teknikkonsultbranschen. Min närmaste familj består av man, tre barn, hund och katt, vi saknar Volvo men bor i villa på landet utanför Nyköping.

 

Vi är glada att Helena förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Nytt projekt – Inre hamnen H2

Arqly har fått förtroendet att ta fram bygghandlingar för Inre hamnen H2 åt EB Bygg. Arqly hjäper till med projektering inom arkitektur och konstruktion. Två

Läs mer

Välkommen Elvira!

Vi vill välkomna Elvira Garlöv till oss på Arqly! Elvira studerar till byggprojektör inom BIM på EC utbildning i Solna och gör sin LIA-praktik hos

Läs mer