Möt vår kollega – Fredrik,
Bygg- och projektledare

Fredrik är en meriterad ledare, utbildad byggnadsingenjör och har många års erfarenhet i byggbranschen. Han har mycket stor erfarenhet av processer från hans tidigare arbetsplatser och arbetar idag som Bygg- och projektledare i Stockholm.

Fredrik har haft många uppdrag där han har skapat processer av olika slag. Fredrik har stor erfarenhet av ny- och ombyggnadsprojekt både i rollen som entreprenör och som projekt- och byggledare. Han har god erfarenhet att arbeta med samordning i rollerna som projekt-, projekterings- och byggledare. Han har också god kunskap om inköp, planering, ekonomi- och tidsstyrning samt upprättande och uppföljning av budget/kalkyl. Även framtagande av förfrågningsunderlag, upphandling/inköp av entreprenörer och material samt förhandlingar med både entreprenörer, leverantörer, beställare och myndigheter. Fredrik är certifierad KA samt innehar BAS-P och BAS-U. Han är även certifierad entreprenadbesiktningsman för mark/bygg.

Fredrik har erfarenhet under lång tid att driva projekt från start till mål och brinner för att sätta samman och leda grupper för att lösa kundens behov och kravställningar.

Har du behov av en nyfiken och analytisk bygg- och projektledare? Hör av dig till Fredrik!

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer