Arqly startar samarbetsavtal med Byggteam Konsult 

Arqly startar samarbetsavtal inom besiktning med Byggteam Konsult med Urban Tjernström som huvudbesiktningsman i spetsen. Urban har arbetat som entreprenör platschef, varit projektledare i och åt  fastighetsbolag och sedan skapa sitt eget bolag Byggteam Konsult.

Vi kan nu tillsammans utföra och samordnar entreprenadbesiktningar inom Bygg, Plåt, VVS, El/Tele Målning och Mark i större del av Sverige. Vi är sedan tidigare vana att ta huvudbesiktningsansvaret i Dalarna med Anders Nyberg och Örebro med Jörgen Hallin men har nu breddat vårt område till mellansverige.

”Tillsammans med Urban Tjärnström stärker Arqly sitt befintliga tjänsteutbud gällande besiktning” – Jörgen Hallin, Enhetschef Bygg- och Projektledning

Vi erbjuder tjänsten som huvudbesiktningsman, vilken är huvudansvarig för besiktningsgruppen. Besiktningsgruppen består oftast av olika personer med specialkompetens för de olika delar som ingår i entreprenaden. Vanligen är detta Bygg, VVS, El och Styr. Det kan även vara ytterligare personer med specialkompetenser såsom Plåt och Mark. 

Här kan du läsa mer om olika typer av besiktningar som krävs under ett byggprojekt.

Hör av dig om du vill ha hjälp med besiktning i ett projekt!

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer