Arqly etablerar sig i Västervik!

Vi väljer nu att ta klivet och etablera oss i Västervik, du hittar oss på Skeppsbrokontoret, Barlastgatan 3.

Vi börjar med att bemanna kontoret med Erik Pilsmo, med uppdraget att fortsätta vårt bolags tillväxtresa. Erik har en tidigare mångårig erfarenhet från byggvärlden och kommer närmast ifrån en tjänst som platschef.

Vi kan erbjuda tjänster inom bygg- och projektledning, entreprenadbesiktning, upphandlingsjuridik, entreprenadjuridik, projekteringsledning, kalkyl, statusinventering, KA-PBL och fuktsakkunnig i Västervik med omnejd.

“Jag har mycket goda erfarenheter av att arbeta med Erik och ser fram emot att tillsammans med Erik utveckla Affärsområde Bygg- och Projektledning i Västervik/Småland vidare” säger Johan Dahlqvist, Chef Bygg- och Projektledning Östergötland/Småland.

Vi kommer även kunna erbjuda våra tjänster inom arkitektur och byggnadskonstruktion i Västervik från våra övriga etablerade affärsområden inom Arqly.

”Vi är otroligt glada över rekryteringen av Erik, som med sin attityd och inställning passar som hand i handske i vårt företag. Den här rekryteringen innebär att vi nu tagit ett första steg i vår etablering i Västervik. Även om Erik redan idag har hela Arqly och dess kompetenser i ryggen finns ett värde i att ha fler kollegor på plats. Inte minst för att kunna bolla med i vardagen.” säger Cecilia Aldén, VD.

Arqly har i dagsläget en stark geografisk närvaro i Östergötland, Stockholm, Dalarna och Sörmland och väljer nu att etablera sig i Småland som nästa steg.

För mer info, kontakta: 

Cecilia Aldén 
VD
010-516 26 06
cecilia.alden@arqly.se

 

 

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer