Grupp arkitekter samtalar vid bord

Affärsområdeschef Arkitektur

Nu söker vi en Affärsområdeschef Arkitektur till kontoret i Norrköping. I din roll som Affärsområdeschef Arkitektur kommer du att leda ett team av 30 arkitekter och ingenjörer tillsammans med våra kontorschefer. Du ser till att skapa förutsättningarna för att ta vara på gruppens kompetens och har ett driv att utveckla kontoret. Du har genuint intresse för arkitektur, hållbarhet och nya utmaningar.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för att göra affärer, och vill arbeta för att utveckla företaget tillsammans med oss. Vi ser det som fördelaktigt om du har erfarenhet av marknadsarbete och är en person med ett etablerat branschnätverk.

Du ansvarar för att i samråd med styrelsen formulera affärsplan, mål och budget för kontorets verksamhet. Du leder verksamheten i linje med affärsplan och budget och är affärsområdets representant i koncernens ledningsgrupp.

Utöver din roll som Affärsområdeschef Arkitektur kommer du att arbeta i projekt. Vi utför uppdrag inom allt från stora bostads- och stadsplaneprojekt till förskolor, skolor och inredningsprojekt. Se några av våra projekt här.

 

Om oss

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.

Hos oss på Arqly är vi ca 60 stycken konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly.

Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi planerar, leder och samordnar alla steg, ända fram till mål. Speciellt skickliga är vi på att leda stora, komplexa projekt men vi jobbar även i mindre projekt. Alltid med samma engagemang.

Arqly har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för att vara ett av de ledande konsultföretagen i våra verksamma regioner. I dagsläget finns vi i Norrköping, Linköping, Stockholm, Nyköping, Ludvika, Borlänge och Västervik.

 

Affärsområde Arkitektur

Arqly jobbar inom hela fältet av arkitekttjänster, från stadsplanering till projektering och inredning. Vi utformar vackra byggnader, smarta arbetsplatser, inspirerande skolor och harmoniska utemiljöer. Alltid funktionellt, estetiskt och hållbart.  På Arqly finns mångsidiga, nytänkande arkitekter med ett genuint engagemang i din vardag och verklighet.

 

Klicka här för mer info om tjänsten

För alla våra lediga tjänster, se här.

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer