Vinnergi och Arqly ingår strategiskt samarbete för nyckelfärdig lösning

Vinnergi och Arqly ingår nu ett strategiskt samarbete för att erbjuda kunder innovativa lösningar inom byggprojektering. Partnerskapet kombinerar Vinnergis fastighetstekniska expertis med Arqlys visionära arkitektoniska insikter. Resultatet? Fullservice från start till mål, som klippt och skuret för både det lilla och stora fastighetsprojektet.

Det strategiska samarbetet mellan Arqly och Vinnergi betyder att bolagen nu skapar en helhet vid byggprojektering med kompetens inom alla konsultdiscipliner.

”Detta samarbete markerar en viktig milstolpe i vår strävan att skapa en hållbar framtid genom smarta innovationer. Genom att kombinera vår breda kompetens inom fastighetsteknik med Arqlys arkitektoniska vision kan vi erbjuda våra kunder inom fastighetsbranschen en nyckelfärdig helhetslösning som möter dagens utmaningar och framtidens möjligheter, säger Sixten Folke, affärsområdeschef på Vinnergi Living.

Arqly, känt för sin lyhördhet för kundens visioner och behov, är en ledande aktör inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Med Vinnergis närvaro på 25 orter och Arqlys nationella täckning kan samarbetet verkligen säkerställa att kunden får den hjälp de behöver, var de än befinner sig i landet.

”Vi är mycket glada över att samarbeta med Vinnergi. Deras tekniska expertis och fokus på hållbarhet kompletterar vår egen vision för framtidens byggnader och utrymmen. Tillsammans erbjuder vi ett helhetskoncept där vi båda projektleder och tar ansvar så att det blir nyckelfärdigt, även för större och mer komplexa projekt ” avslutar Fredrich Strand vd på Arqly.

 

För mer information, kontakta gärna:

Sixten Folke
Affärsområdesansvarig Vinnergi Living
0730 780 910
sixten.folke@vinnergi.se

Fredrich Strand
VD, Arqly
fredrich.strand@arqly.se
010-516 26 51
070-784 26 51

 

Om Vinnergi

Framtidsintegratören Vinnergi är en teknikpartner som erbjuder konsulting och tjänster inom samhällsinfrastruktur som telekom, energi och fastighetsteknik. Bolaget är värderingsstyrt drygt 400 medarbetare på 25 orter och omsätter drygt 400 miljoner kronor. Huvudkontor ligger i Linköping och bolaget ägs till 30 procent av medarbetarna.

 

Om Arqly

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Tillsammans tillför vi våra individuella spetskompetenser till ditt projekt. Lyhörda för både din dröm och din verklighet skapar vi en samtid och framtid värd att längta till.

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer