Vill ni ha hjälp att anpassa era lokaler till en ny hyresgäst?

Våra arkitekter och inredningsarkitekter här på Arqly skapar inspirerande och funktionella lokaler. Alltid anpassade för kundens behov och verksamhet. Tillsammans med er tar vi fram lösningar som håller hög kvalitet och matchar krav både när det gäller ekonomi och funktion. Att få bidra till en bättre dag på jobbet eller i skolan, att få se människor trivas och prestera i våra miljöer är den stora och roliga belöningen för vårt arbete!

 

Oftast börjar vi med ett platsbesök hos kunden för att känna av behov och se möjligheter. Sedan följer arbete på kontoret med att ta fram skisser/ritningar och eventuella kulör och materialförslag. Vi arbetar i nära samarbete med uppdragsgivaren och bollar idéer fram och tillbaka för att knyta ihop miljöerna till en fungerande helhet, ibland med varierade kulörteman i olika delar som bidrar till igenkänning och förenklar kommunikationen i lokalerna. Olika materials naturliga karaktär och utseende kan bli en del av färgsättningen som tillsammans med färgaccenter stärker rumsligheter och skapar en funktionell dynamisk miljö.

 

Hållbara lokalanpassningar

Att arbeta med designmanagement, att skapa en egen profil och tänka långsiktigt är viktigt för att utforma hållbara lokaler. Vi gör platsbesök och inventerar vad som går att återanvända och ser över hur vi kan anpassa det nya till det befintliga. Vi kan även hjälpa till att ta fram relationsritningar på lokalen om befintligt ritningsunderlag är bristfälligt.

 

På Arqly välkomnar vi alla typer av projekt, kontor, lokalanpassningar,  förskolor, skolor, bibliotek, äldreboenden, LSS/grupp-boenden, kyrkor/församlingshem, hotell och restaurang, konferensanläggningar, sjuk/tandvårdsvårdsinrättningar.

 

Vill du ha hjälp med hyresgästanpassning i ett projekt?  Tveka inte att höra av dig om du har en idé, vision eller något projekt du vill bolla med oss.

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer