Vill du vara med och starta Arqlys nästa kontor?

Vi vill fortsätta växa tillsammans med våra kunder på nya orter. Därför söker vi dig som vill vara med och bygga upp Arqlys nästa kontor.

Arqly är ett nationellt konsultbolag som i dagsläget består av ett 60-tal konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli till verklighet. Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Vi tar våra kunders vision från första skiss till nyckelfärdigt projekt. Arqly gestaltar, leder och ser till att det håller. I små och stora projekt. Längs hela vägen eller vid utvalda etapper.

I dagsläget finns våra kontor och medarbetare i Norrköping, Linköping, Nyköping, Stockholm, Ludvika, Borlänge, Örebro och Västervik, men vi stannar inte där. Vårt avtryck hittar du i hela landet. Såväl som i nytänkande stadskvarter, lummiga parker och i växande industrier.

Hör av dig till Fredrich Strand om du känner att du är rätt person för uppdraget. Arqly kommer  att ge dig rätt förutsättningar om du är rätt person för utmaningen.

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer