Vill du vara med och starta Arqlys nästa kontor i Jönköping?

Vi vill fortsätta växa tillsammans med våra kunder på nya orter. Därför söker vi dig som vill vara med och bygga upp Arqlys nästa kontor i Jönköping.

Arqly är ett nationellt byggkonsultbolag som i dagsläget består av ett 60-tal konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli till verklighet. Vi som jobbar på Arqly är arkitekter, konstruktörer, projektledare och andra specialister. Vi tar våra kunders vision från första skiss till nyckelfärdigt projekt. Arqly gestaltar, leder och ser till att det håller. I små och stora projekt. Längs hela vägen eller vid utvalda etapper.

I dagsläget finns våra kontor och medarbetare i Norrköping, Linköping, Nyköping, Stockholm, Ludvika, Borlänge, Örebro och Västervik, men vi stannar inte där. Vårt avtryck hittar du i hela landet. Såväl som i nytänkande stadskvarter, lummiga parker och i växande industrier.

Hör av dig till Fredrich Strand om du känner att du är rätt person för uppdraget. Arqly kommer  att ge dig rätt förutsättningar om du är rätt person för utmaningen.

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer