Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter

Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget. Här kommer några tips baserat på olika stilar och personligheter.

Minimalistisk: Om du är en person som uppskattar enkelhet och renhet, kan en minimalistisk inredningsstil passa dig, håll färgpaletten neutral, undvik överflödiga dekorationer och satsa på funktionella möbler med rena linjer.

Bohemisk: För den äventyrliga och kreativa personen är den bohemiska stilen perfekt, kombinera mönster, texturer och färger från olika kulturer, använd vintagefynd och personliga föremål för att skapa ett unikt uttryck.

Industriell: Om du gillar råa material som trä, metall och betong kan den industriella stilen vara något för dig, tänk på loftlägenheter och fabriksbyggnader när du inreder. Exponera rör, använd återvunna möbler och skapa en urban atmosfär.

Rustik: För den som älskar naturen och det lantliga finns den rustika stilen, använd trä, sten och naturliga material. Tänk dig ett mysigt lantkök eller en stuga i skogen. Personliga detaljer som handgjorda textilier och antika möbler passar bra här.

Vi projekterar inredning och har hög kompetens, bland annat gällande olika stilarter, välkommen att kontakta oss så hjälper vi till med din miljö!

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer