Vi söker en Uppdragsansvarig Arkitekt!

Nu söker vi Dig som vill axla rollen som uppdragsansvarig arkitekt hos oss och bli en viktig medlem i vårt team! Som uppdragsansvarig arkitekt samordnar och leder du projekt internt och mot kund. Du ansvarar för att relevanta ritningar och beräkningar tas fram i uppdragen, samt att kostnads-, kvalitets- och tidsmål efterlevs. I uppdraget ingår att arbeta med anbudsförfrågningar, lämna offerter, handla upp underkonsulter och signera ramavtal i samråd med affärsområdeschef.

I rollen ingår också att agera som mentor och stödja övriga arkitekter, ditt bidrag är en viktig del i gruppens utveckling. Du kan även få möjlighet att arbeta med vår strategiska affärsutveckling och du rapporterar till affärsområdeschefen. Tjänsten placering ska vara i Norrköping.

Om dig

Du är utbildad arkitekt och har arbetat minst 7-8 år inom yrket. Det är meriterande om du har arbetat som uppdragsledande arkitekt och om du har erfarenhet av mentorskap och intresse för ledarskap. Du som är i början av din karriär som arkitekt är också välkommen att söka, då det kan bli aktuellt med fler rekryteringar till teamet.

För att lyckas i rollen är din samarbetsförmåga en av dina främsta styrkor och problemlösning är en del av ditt dagliga arbete. Du besitter hög kommunikationsförmåga och har god självinsikt. Sist med inte minst har du alltid kundnyttan i fokus! Du har ett genuint intresse av att coacha dina kollegor och du trivs med att bidra till utveckling.

Om oss

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.

Hos oss på Arqly är vi ca 60 stycken konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly.

Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi planerar, leder och samordnar alla steg, ända fram till mål. Speciellt skickliga är vi på att leda stora, komplexa projekt men vi jobbar även i mindre projekt. Alltid med samma engagemang.

Arqly har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för att vara ett av de ledande konsultföretagen i våra verksamma regioner. I dagsläget finns vi i Norrköping, Linköping, Stockholm, Nyköping, Ludvika, Borlänge och Västervik.

Tjänsten tillsätts via EISS Rekrytering & Search, för att söka tjänsten, klicka här

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer