Byggarbetsplats

Vi söker en Affärsområdeschef till Affärsområde Byggnads- konstruktion

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer. Hos oss på Arqly är vi 60 stycken konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly. 

Nu vill vi utveckla Affärsområde Byggnadskonstruktion. Vi söker dig som vill ta dig an rollen som Affärsområdeschef Byggnadskonstruktion. I konstruktionsteamet kommer du utöver arbete i projekten att fungera som mentor och diskussionspartner till övriga konstruktörer, med mål att utveckla hela gruppen. Vi har spännande projekt på gång och söker förutom en affärsområdeschef även erfarna konstruktörer till vårt team. Det som är speciellt för oss är att vi har tätt samarbete med våra arkitekter och bygg- och projektledare och är ett ungt team som ändå har mycket erfarenhet från genomförda projekt. 

Här har du möjligheten att sätta din egen prägel på en redan fungerande verksamhet med ett gäng mycket engagerade konstruktörer. Vi söker nu efter just din hjälp att utveckla affärsområde konstruktion in i framtiden och bygga vårt varumärke vidare”, säger Fredrich Strand, Affärsområdeschef Bygg- och Projektledning, Arqly 

Du har en bakgrund som uppdragsansvarig inom allmänkonstruktion. Utöver arbete i projekt kommer du arbeta med marknadsarbetet, kundkontakter, anbud, upphandling och avtal. Ett befintligt kontaktnät är ett plus. Viktigaste egenskaperna; problemlösning och samarbetsförmåga med kundnyttan i fokus. 

“Som affärsområdeschef hos oss har du har ett genuint intresse av att vara med i ett lag där vi coachar varandra och där alla är välkomna med att bidra till utveckling”, säger Cecilia Alden, VD, Arqly

Arqly erbjuder tjänster inom konstruktion för såväl ombyggnation och renovering som nybyggnation. Vår önskan är att vara en aktiv aktör i alla skeden i processen, från skisstadiet med stomutredningar till färdig produkt i form av modellfil och bygghandlingar. 

På Arqly jobbar vi utifrån den fina kombinationen av att vara:  Engagerad, Professionell och Kreativ – med en tillvaro i Balans. Det är vår egen filosofi. Vi kallar den The Arqly Way. 

ARQLY. We Are Quality.  

Skicka Ansökan

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer