Vi söker en VD till Arqly

Arqly tar nu klivet in i en ny strategisk resa och har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för att vara ett av de ledande konsultföretagen i våra verksamma regioner. I dagsläget finns vi i Norrköping, Linköping, Stockholm, Nyköping, Ludvika, Borlänge och Västervik med huvudkontor i Norrköping.

I din roll som VD förväntas du ansvara för att utföra den strategiska inriktning som styrelsen satt samt ansvara för den löpande verksamheten vilket innebär utveckla företagets affärsrörelse och knyta nya affärsrelationer. Du ansvarar för företagets ledning, strategiska utveckling och resultat. Tillsammans med din ledningsgrupp som består av två affärsområdeschefer samt fem kontorschefer utvecklar företagets verksamhet i enlighet med uppsatta mål.

Du har ett gediget intresse om vad som händer i branschen och vi ser positivt på att du har ett etablerat branschnätverk. Du ansvarar för att organisationen är väl optimerad och effektiv. Som VD rapporterar du till styrelsen och är länken mellan styrelsen och verksamheten. Du håller styrelsen uppdaterad gällande bolagets utveckling och marknadsläge. I samråd med styrelsen sätts långa- och kortsiktiga mål, budget och affärsplan.

Om oss  

Arqly är din partner inom arkitektur, byggledning, projektledning och konstruktion. Tillsammans med våra uppdragsgivare skapar vi inspirerande, vackra och smarta byggnader, hållbara för generationer.

Hos oss på Arqly är vi ca 60 konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli verklighet. Vi har funnits sedan 1975 och verkar sedan januari 2021 under namnet Arqly.

Arqly tar ansvar för helheten i projektet och dess omvärld. Vi planerar, leder och samordnar alla steg, ända fram till mål. Speciellt skickliga är vi på att leda stora, komplexa projekt men vi jobbar även i mindre projekt. Alltid med samma engagemang.

För att söka tjänsten tryck här

Tellus växer fram!

På första parkett till Maren i centrala Södertälje tornar kv Tellus 5 upp sig. En byggnad som kommer att imponera med sina 16 våningar. Byggnaden

Läs mer