Utsiktstorn, Naturum Dalarna, Siljansnäs

Vi har varit med och arbetat med Utsiktstornet Naturum Dalarna i Siljansnäs. På platsen fanns tidigare ett utsiktstorn från 1930 men på grund av stort renoveringsbehov tog beslutet att i stället bygga ett nytt. Tornet bygger 32 meter över marken med en fin utsikt över Siljan.

Tornet är utformat med ett ut- och invändigt observatorie. Fasaden består av Shou Sugi Ban, en träpanel som har bränts för att bli motståndskraftig mot fukt och brand och ger ett vackert utseende. Tornet består av  en trästomme och projektet har ett stort miljöfokus. Tornet är utformat med hiss för att vara tillgängligt för alla.

Vi har arbetat på uppdrag åt Byggpartner. Uppdraget bestod av att producera bygghandlingar för A, samt tillgänglighetsutlåtande inför bygglov och slutsamråd.

Läs mer här: https://www.naturumdalarna.se/torn/

Vi söker en VD till Arqly

Arqly tar nu klivet in i en ny strategisk resa och har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för

Läs mer

Affärsområdeschef Arkitektur

Nu söker vi en Affärsområdeschef Arkitektur till kontoret i Norrköping. I din roll som Affärsområdeschef Arkitektur kommer du att leda ett team av 30 arkitekter

Läs mer