Ombyggnation av Drags för nya skollokaler

Vi är projektledare för ombyggnationen av Drags där nu etapp 2 av 3 pågår. Vi arbetar på uppdrag av Hemsö. Det är Nordic International School som ska utöka sina lokaler. Etapp 2 som pågår nu är på ca 1700 kvm, när etapp 3 är färdig till höstterminen 2022 så har vi byggt om ca 5000 kvm.

Drags är en gammal textilfastighet bredvid Motala ström i Norrköping. Här har vi stora fönster med utsikt över strömmen och höga takhöjder.

Vi har en tight tidplan för att hinna klart till skolstart men det fungerar bra med ett gott samarbete mellan alla inblandade entreprenörer.

Fokus är att bevara orginaldetaljer samtidigt som vi anpassar lokalerna efter skolans behov. Speciella utmaningar har bland annat varit att få in nya rörelserum i en gammal industrilokal. Rummet har tidigare varit en aula med sluttande golv. Vi har behövt riva det sluttande golvet och ska bygga upp ett nytt för att få till ett sportgolv.

Förutom projektledning ansvarar vi på Arqly för besiktning och har rollen som KA.

Vill du ha hjälp i ett projekt? Tveka inte att höra av dig!

Vi söker en VD till Arqly

Arqly tar nu klivet in i en ny strategisk resa och har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för

Läs mer

Affärsområdeschef Arkitektur

Nu söker vi en Affärsområdeschef Arkitektur till kontoret i Norrköping. I din roll som Affärsområdeschef Arkitektur kommer du att leda ett team av 30 arkitekter

Läs mer