Ny medarbetare – Välkommen Sofia!

Vi vill välkomna Sofia Gustafsson till oss på Arqly där hon arbetar som arkitekt och utgår från kontoret i Örebro!

Sofia är utbildad arkitekt på KTH i Stockholm. Hon jobbar med projekt i alla skeden, från första skiss till färdig bygghandling och är mån om att vara delaktig genom hela byggprocessen.

Med bakgrund som projektledare är Sofia driven, effektiv och strukturerad, det kombinerat med en känsla för färg och form utgör hennes signum som arkitekt. Hon är lyhörd för sina beställares önskemål och visioner och strävar alltid efter att överträffa förväntningar både vad det gäller estetik och effektiva lösningar.

Sofia har jobbat med en mängd olika typer av projekt, allt ifrån mindre stadsbyggnadsprojekt, tävlingar, ny-, om- och tillbyggnation till varsamma renoveringar och inredning. På listan över genomförda projekt finns bland annat restauranger, kontor, skolor, vårdlokaler, idrottsanläggningar, industrier, och framför allt bostäder. Tillskapande av vindslägenheter i kulturmärkta sekelskifteshus har blivit lite av en specialitet under de senaste åren.  

Sofia jobbar som uppdragsledande arkitekt och tycker att kontakten med kunderna är det absolut viktigaste och roligaste i sitt jobb!

Vi är glada att Sofia förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer