Ny medarbetare – Välkommen Rikard!

Vi vill välkomna Rikard Sauter till vårt affärsområde Bygg- och Projektledning där han kommer att vara placerad på kontoret i Nyköping!

 

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?
Såklart är man nyfiken på hur branschen klarar den tuffa utmaningen att, ur ett klimatperspektiv, bli rimligt hållbar och samtidigt lönsam.

 

Vilken bakgrund har du?
Jag är elingenjör och har en bakgrund inom såväl elprojektering som byggprojektledning. De senaste åren har jag jobbat mycket med entreprenadbesiktningar inom El och är numera certifierad entreprenadbesiktningsman.

 

Vilken roll kommer du ha på Arqly?
Jag kommer arbeta på bygg och projektledning, med fokus på entreprenadbesiktning inom El, och hoppas bidra allmänt med min breda bakgrund inom området.

 

Vi är glada att Rikard förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss på Arqly!

Arqly växer | Stockholm

Den 8 April välkomnar vi Göran Eriksson till Arqlys kontor på Södermalm i Stockholm. I och med detta är vi nu 9 kollegor på plats,

Läs mer

Arqly växer | Nyköping 

2020 anställde vi Ludvig Svehn för att starta upp vår verksamhet i Nyköping. Idag har vi 8 st medarbetare på plats och en stark Bygg-

Läs mer