Ny medarbetare – Välkommen Reza!

Vi vill välkomna Reza Ashori till vårt Affärsområde Bygg- och Projektledning där han utgår från kontoret i Norrköping!

Reza är en välmeriterad bygg- och projektledare med en grundlig förståelse för byggprocessen. Han har
erfarenhet från större bostadsprojekt, kommersiella lokaler, LSS-boende och förskolor.
Utmärkande för Rezas arbete är strävan efter att vara en generalist, som gjort att Reza lyckats förvärva bred expertis inom entreprenadjuridik, Miljöcertifierade byggnader, KMA, projekteringsledning och projekt-controller.

Som person är Reza en lösningsorienterad och prestigelös i sitt arbete och försöker få alla involverade engagerade. ”Det jag älskar med mitt jobb är se hur en idé om ett byggprojekt som startar hos en enskild person realiseras endast när tillräckligt många med rätt kompetens och beslutsamhet drar åt samma håll. Det sanna beviset för mänsklig utveckling.”

Vi är glada att Reza förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer