Ny medarbetare – Välkommen Reza!

Vi vill välkomna Reza Ashori till vårt Affärsområde Bygg- och Projektledning där han utgår från kontoret i Norrköping!

Reza är en välmeriterad bygg- och projektledare med en grundlig förståelse för byggprocessen. Han har
erfarenhet från större bostadsprojekt, kommersiella lokaler, LSS-boende och förskolor.
Utmärkande för Rezas arbete är strävan efter att vara en generalist, som gjort att Reza lyckats förvärva bred expertis inom entreprenadjuridik, Miljöcertifierade byggnader, KMA, projekteringsledning och projekt-controller.

Som person är Reza en lösningsorienterad och prestigelös i sitt arbete och försöker få alla involverade engagerade. ”Det jag älskar med mitt jobb är se hur en idé om ett byggprojekt som startar hos en enskild person realiseras endast när tillräckligt många med rätt kompetens och beslutsamhet drar åt samma håll. Det sanna beviset för mänsklig utveckling.”

Vi är glada att Reza förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer