Ny medarbetare – Välkommen Musa!

Vi vill välkomna Musa Ali till vårt affärsområde Byggnadskonstruktion där han utgår från kontoret i Stockholm!

Musa har rollen som handläggande konstruktör och har dryga 3 års erfarenhet inom konstruktionsbranschen. Han arbetar med både projektering och beräkningar på bärverk och har även erfarenhet av BIM-utveckling. Några av hans nyckelkompetenser är inom just BIM/CAD och han har också stor kunskap i teknik och byggdetaljer.

Tidigare har han jobbat med olika typer av projekt, så som kontor, bostäder och konsert/kongress. Musa arbetar alltid produktivt och lösningsorienterat, och han är en lagspelare som har lätt för att samarbeta för att på så sätt uppnå bästa resultat.

Vi är glada att Musa förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Just nu söker vi erfarna byggnadskonstruktörer till våra kontor i Stockholm och Norrköping.

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer