Ny medarbetare – Välkommen Musa!

Vi vill välkomna Musa Ali till vårt affärsområde Byggnadskonstruktion där han utgår från kontoret i Stockholm!

Musa har rollen som handläggande konstruktör och har dryga 3 års erfarenhet inom konstruktionsbranschen. Han arbetar med både projektering och beräkningar på bärverk och har även erfarenhet av BIM-utveckling. Några av hans nyckelkompetenser är inom just BIM/CAD och han har också stor kunskap i teknik och byggdetaljer.

Tidigare har han jobbat med olika typer av projekt, så som kontor, bostäder och konsert/kongress. Musa arbetar alltid produktivt och lösningsorienterat, och han är en lagspelare som har lätt för att samarbeta för att på så sätt uppnå bästa resultat.

Vi är glada att Musa förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Just nu söker vi erfarna byggnadskonstruktörer till våra kontor i Stockholm och Norrköping.

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer