Ny medarbetare – Välkommen Martin!

Vi vill välkomna Martin Johansson till vårt affärsområde Bygg- och Projektledning där han kommer att vara placerad på kontoren i Norrköping och Linköping!

 

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?
Jag tycker att det ska bli oerhört intressant att följa hur branschen ställer om, mot ett mer hållbart byggnadssätt. Där hållbarhet genomsyrar hela branschen i alla aspekter socialt, ekologiskt så väl som ekonomiskt.

Utvecklingen av att bygga trä-konstruktioner och KL-träbyggnader är det mest intressanta i denna tid i min mening, för att det skapar en levande atmosfär.
Vi lever i en tid där vi behöver arbeta för att bevara våra kulturella och historiska byggnader medan vi samtidigt ställer om tankesättet för hur branschen ska arbeta framöver, för att klara klimatförändringar. Det ska bli kul att följa och vara delaktig i detta arbete.

 

Vilken bakgrund har du?
Jag har varit en del av byggbranschen sedan början på 2000 talet och har erfarenheter av såväl måleri, riv- och sanering och kvalitet- och arbetsmiljöarbete. Jag har även erfarenheter av att driva eget företag.
Jag vände blad för några år sedan och beslutade mig för att studera vidare och har flera utbildningar inom juridik, byggnation, ledarskap, ekonomi, kommunikation, projektstyrning samt hållbarhet och cirkulärt byggande.

 

Vilken roll kommer du ha på Arqly?
Jag kommer att arbeta som Bygg- och projektledare i Norrköping och Linköping där jag bland annat kommer att arbeta med kulturminnesbyggnader och besiktningar.

 

Vi är glada att Martin förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer