Ny medarbetare – Välkommen Marcus!

Vi vill välkomna Marcus Forsvik till vårt affärsområde Bygg- och projektledning där han utgår från kontoret i Nyköping!

Marcus har mer än 10 års erfarenhet som projektledare. Marcus har tidigare arbetat med en mängd olika typer av projekt. Han har stor kompetens i projektledning av nyproduktion av bostäder och kontor, samt ROT av bland annat kontor, skolor och förskolor. Han har även erfarenhet från olika typer av entreprenadformer, som partnering och samverkansentreprenad. Han är certifierad projektledare IHM och är även byggnadsingenjör.

Marcus tycker om att driva projekt samt att samordna med beställare, entreprenörer/leverantörer och brukare. Han brinner för hållbart byggande med återbruk och cirkulärt byggande med minskad miljöpåverkan. Han tycker det är viktigt att slutkund och förvaltning får en bra produkt.

Han tycker om att lösa tekniska utmaningar, där han har erfarenhet av tekniska projekt (vent/kyla/värme), samt att leverera projekt i tid och till utsatt budget.

Vi är glada att Marcus förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Bygga bostäder

Vi på Arqly har stor erfarenhet av att arbeta med bostadsprojekt. Under de senaste åren har vi blivit extra duktiga på att få byggstart på

Läs mer