Ny medarbetare – Välkommen Marcus!

Vi vill välkomna Marcus Forsvik till vårt affärsområde Bygg- och projektledning där han utgår från kontoret i Nyköping!

Marcus har mer än 10 års erfarenhet som projektledare. Marcus har tidigare arbetat med en mängd olika typer av projekt. Han har stor kompetens i projektledning av nyproduktion av bostäder och kontor, samt ROT av bland annat kontor, skolor och förskolor. Han har även erfarenhet från olika typer av entreprenadformer, som partnering och samverkansentreprenad. Han är certifierad projektledare IHM och är även byggnadsingenjör.

Marcus tycker om att driva projekt samt att samordna med beställare, entreprenörer/leverantörer och brukare. Han brinner för hållbart byggande med återbruk och cirkulärt byggande med minskad miljöpåverkan. Han tycker det är viktigt att slutkund och förvaltning får en bra produkt.

Han tycker om att lösa tekniska utmaningar, där han har erfarenhet av tekniska projekt (vent/kyla/värme), samt att leverera projekt i tid och till utsatt budget.

Vi är glada att Marcus förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer