Karin porträtt

Ny medarbetare – Välkommen Karin!

Vi vill välkomna Karin Lindsten till vårt affärsområde Bygg- och Projektledning där hon kommer att vara placerad på kontoret i Nyköping!

 

Vilken roll kommer du ha på Arqly?
Jag kommer arbeta som bygg- och projektledare. Jag har en speciell roll där jag tillsammans med andra i företaget kommer ta fram mark och fastigheter för exploatering för bostäder, samhällsbyggnader etc.

 

Vilken bakgrund har du?
Jag har arbetat 15 år inom bostadsutveckling med allt från småhus till lägenheter och samhällsbyggnader. Dock mest bostäder. Trots att jag varit så länge i samma bransch så är det fantastiskt roligt fortfarande då det hela tiden utvecklas nya tekniker och nyheter på bostadsmarknaden.

 

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?
Jag skulle vilja bygga höghus i trä som ger en tredjedels klimatavtryck jämfört med betong. Dessutom vill jag utveckla äganderättslägenheter som boform i Sverige. Det absolut roligaste skulle vara att bygga typ ett Karlatorn eller Tellus Tower någonstans i Sverige. Jag vet att det finns detaljplan som tillåter 20-25-våningshus i Karlstad, Västerås och Oxelösund.

 

Vi är glada att Karin förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer