Johanna porträtt

Ny medarbetare – Välkommen Johanna!

Vi vill välkomna Johanna Lundqvist till vårt affärsområde Arkitektur där hon kommer att vara placerad på kontoret i Norrköping!

 

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?
Hur man arbetar med relationen mellan ute- och innemiljöer har jag alltid tyckt varit intressant. Kan man få in mer natur i våra städer och på vilket sätt påverkas vi av det? Ett hållbarhetstänk genom återbruk och restaurering snarare än nybyggnation känns också viktigt och roligt att jobba med.

 

Vilken bakgrund har du?
Jag är nyutbildad arkitekt och har läst på KTH i Stockholm. Där har jag också gjort ett års praktik på ett arkitektkontor som jobbade mycket med läromiljöer, vilket jag tyckte var väldigt spännande. Efter examen i våras hann jag läsa en kurs i landskapsarkitektur innan jag började här på Arqly.

 

Vilken roll kommer du ha på Arqly?
Som nyexaminerad kommer jag agera medverkande arkitekt med förhoppning om att lära mig massor av mina nya kollegor och bidra med idéer och nya, pigga ögon på projekten.

Vi är glada att Johanna förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss på Arqly!

Tellus växer fram!

På första parkett till Maren i centrala Södertälje tornar kv Tellus 5 upp sig. En byggnad som kommer att imponera med sina 16 våningar. Byggnaden

Läs mer