Ny medarbetare – Välkommen Johan!

Vi vill välkomna Johan Skärsand till vårt affärsområde Bygg- och projektledning där han utgår från kontoret i Norrköping!

Johan har bred erfarenhet inom byggbranchen. Johan började som snickare och har senare fått förtroendet att anta roller som Arbetsledare, Platschef, Entreprenadschef och Produktionschef på byggföretag. Johan gillar högt tempo, och många olika projekt/arbetsuppgifter som löper i varandra är sådant som gör att han trivs, både på jobbet och privat.

En av Johans starka sidor är juridik, att läsa, tolka och använda entreprenadsjuridik i det dagliga arbetet. Det har varit en naturlig del i hans olika roller. Då Johans arbetsroller har bestått av många olika arbetsuppgifter har han lätt för att prioritera och delegera, ensam är inte stark. Det Johan tycker bäst om med sitt arbete är att bygga lag och få alla att bli delaktiga, såväl medarbetare som kunder.

Vi är glada att Johan förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

 

Nytt projekt – Inre hamnen H2

Arqly har fått förtroendet att ta fram bygghandlingar för Inre hamnen H2 åt EB Bygg. Arqly hjäper till med projektering inom arkitektur och konstruktion. Två

Läs mer

Välkommen Elvira!

Vi vill välkomna Elvira Garlöv till oss på Arqly! Elvira studerar till byggprojektör inom BIM på EC utbildning i Solna och gör sin LIA-praktik hos

Läs mer