Ny medarbetare – Välkommen Joakim!

Vi vill välkomna Joakim Bergström till vårt affärsområde Bygg- och Projektledning där han utgår från kontoren i Dalarna!

 

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?

Det är och blir spännande att följa omställningen till ett mer klimatsmart byggande. Bland annat hur detta kommer påverka tankarna kring utformning och användande av byggnader och såklart det ekonomiska tänkandet kring byggprojekten.

Som tidigare montör så ser jag fram emot att få jobba i samverkansprojekt då detta är en entreprenadform jag gillar skarpt.

 

Vilken bakgrund har du?

Jag har närmare 10 inom processindustrin samt 10 år inom byggbranschen som samordnande ventilationsmontör.

Samt en yrkeshögskoleexamen till projektledare inom VVS och bygg.

 

Vilken roll kommer du ha på Arqly?
Jag kommer att arbeta som bygg- och projektledare och installationssamordnare.

 

Vi är glada att Joakim förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer