Ny medarbetare – Välkommen Joakim!

Vi vill välkomna Joakim Bergström till vårt affärsområde Bygg- och Projektledning där han utgår från kontoren i Dalarna!

 

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?

Det är och blir spännande att följa omställningen till ett mer klimatsmart byggande. Bland annat hur detta kommer påverka tankarna kring utformning och användande av byggnader och såklart det ekonomiska tänkandet kring byggprojekten.

Som tidigare montör så ser jag fram emot att få jobba i samverkansprojekt då detta är en entreprenadform jag gillar skarpt.

 

Vilken bakgrund har du?

Jag har närmare 10 inom processindustrin samt 10 år inom byggbranschen som samordnande ventilationsmontör.

Samt en yrkeshögskoleexamen till projektledare inom VVS och bygg.

 

Vilken roll kommer du ha på Arqly?
Jag kommer att arbeta som bygg- och projektledare och installationssamordnare.

 

Vi är glada att Joakim förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer