Ny medarbetare – Välkommen Isak!

Vi vill välkomna Isak Jonasson till vårt affärsområde Bygg- och projektledning där han utgår från kontoret i Västervik!

 

Isak är en driven projektledare som har erfarenhet från byggbranschen inom såväl småhus som större byggnader. Han kan bidra med det mesta inom bygg, från tekniska lösningar till projektledning samt besiktning och kontrollansvar. Isak har dessutom erfarenhet av och tycker om att samordna mellan olika aktörer där han har stor nytta av sina tidigare erfarenheter som snickare. Han är inte rädd för att ta initiativ och kan bidra med stor kompetens inom byggbranschen.

 

Vi är glada att Isak förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Val av entreprenadform

Entreprenader Det finns två huvudtyper av entreprenadformer i Sverige – Totalentreprenad och Utförandeentreprenad. Dessa kan också kombineras och ha olika ansvarsfördelning mellan beställare och entreprenad.

Läs mer

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer