Ny medarbetare – Välkommen Aziz!

Vi vill välkomna Aziz Abdulahad till vårt affärsområde Bygg- och Projektledning där han utgår från kontoren i Dalarna!

 

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?
Just juridiken inom projektledning tycker jag är intressant, att lösa problem under projektets gång samt att få vara med och utveckla byggprodukten för att sedan se det hela efter avslutad produktion. Även konstruktion intresserar mig, tycker att det är häftigt att räkna för alla möjliga laster som påverkar en byggnad.

 

Vilken bakgrund har du?
Jag har utbildat mig till byggingenjör på Högskolan Dalarna i Borlänge där jag gick ut med ett stipendium för bäst betyg i klassen.

 

Vilken roll kommer du ha på Arqly?
Tanken är att jag ska jobba med projektledning och KA kontrollansvar, men det är bara kul om man får andra uppgifter också.

 

Vi är glada att Aziz förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss!

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer