Ny medarbetare – Välkommen Albin!

Vi vill välkomna Albin Eriksson till vårt affärsområde Bygg- och Projektledning där han kommer att vara placerad på kontoret i Norrköping!

 

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?
Hållbarhetsfrågan är mer aktuell än någonsin, och inte minst i byggbranschen. Nya alternativa material, och hur man kan arbeta mer med t.ex. träkonstruktioner tycker jag är spännande frågor, det ska bli kul att följa branschens utveckling och vilka nya vägar den kommer ta framåt.

 

Vilken bakgrund har du?
Jag är snickare i grunden, och har sedan vidareutbildat mig inom byggledning. Efter min utbildning har jag främst arbetat i byggproduktion som arbetsledare/platschef i en mängd olika typer av projekt av varierande storlek.

 

Vilken roll kommer du ha på Arqly?
Jag kommer arbeta som Bygg- och projektledare, där jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter från produktionssidan.

 

Vi är glada att Albin förstärker vårt team på Arqly! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig till oss och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss på Arqly!

Vi söker en VD till Arqly

Arqly tar nu klivet in i en ny strategisk resa och har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för

Läs mer

Affärsområdeschef Arkitektur

Nu söker vi en Affärsområdeschef Arkitektur till kontoret i Norrköping. I din roll som Affärsområdeschef Arkitektur kommer du att leda ett team av 30 arkitekter

Läs mer