Vincent porträtt

Ny medarbetare – Välkommen Vincent!

Vi vill välkomna Vincent Cuclair till vårt affärsområde Arkitektur! Vincent kommer utgå från kontoret i Norrköping.

Vad intresserar dig mest inom byggbranschen just nu?
Jag tror att vi kommer att uppleva en stor omställning och utveckling inom stadsplanering och den bebyggda miljön framöver. Delvis nödtvunget pga klimatpåverkan men även naturligt pga självkörande bilar och snabba utvecklingar inom transportsektorn. Det kommer att bli viktigt och spännande att vara med och bidra till denna utveckling.

 

Vilken bakgrund har du?
Jag har jobbat som arkitekt i 23 år. Efter min utbildning i Delft, Holland (japp, jag är holländare) jobbade jag i några år där för att sedan flytta till Sverige år 2000 efter att ha träffat min Malin. Vi har tre barn 16, 14 och 9 år gamla och bor i Lindö.

Efter att ha jobbat på Stockholm Konsult i Stockholm, Sweco FFNS i Linköping, Diabas Arkitekter i Norrköping, AG Arkitekter i Norrköping och haft eget har jag nu hamnat på Arqly och det känns redan jättebra. Jag har genom åren jobbat främst med bostäder men har även jobbat med kontors-, kommunala-, offentliga- och kulturhistoriska projekt.

 

 

Vi är glada att Vincent förstärker vårt team på ARQLY! Är du sugen på nya utmaningar? Vi är alltid öppna för nya personer till vårt team, hör av dig och berätta vad du skulle kunna erbjuda hos oss! Här kan du se alla våra medarbetare!

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer