Nu har vi Arkitekter, Konstruktörer och Projektledare i Stockholm!

Vi välkomnar Fredrik Moberg som gör sin första arbetsvecka hos oss på Arqly. Det innebär att vi nu även kan erbjuda tjänster inom Bygg- och Projektledning, ihop med Konstruktion och Arkitektur i Stockholm! 

Fredrik Moberg kommer närmast från en roll som regionchef i Stockholm inom affärsområdet Management på PE Teknik & Arkitektur AB. Fredrik har arbetat med såväl strategiska frågor i ledarroll samt som byggkonsult.

– Fredrik kommer med bred kompetens och erfarenhet vilket gör att han är rätt person för att utveckla en stark projektledningsorganisation i Stockholm tillsammans med oss alla på Arqly, säger Fredrich Strand, VD, Arqly. 

Fredrik är även utbildad Arkitekt med mer än 15 års erfarenhet vilket gör att han kommer bli ett bra stöd för hela kontoret i Stockholm. Tillsammans har vi ett starkt team inom Arkitektur som är vana att arbeta med alltifrån mindre ombyggnationer till  markanvisningstävlingar. Vi startade upp vår verksamhet inom Byggnadskonstruktion i Stockholm i somras och har nu flera konstruktörer på plats! 


Snabb problemlösning när arkitekter, konstruktörer och bygg- och projektledare delar fikarum
 

Styrkan hos Arqly är att arkitekter, konstruktörer och projektledare delar kontor vilket gör att vi tillsammans kan lösa flera av dina utmaningar. Vi sätter snabbt ihop ett team som passar just ditt projekt. Vi gör allt från färgsättning av kontor till planering av hela stadsdelar. Oavsett om du behöver råd av någon som har koll på tillgänglighetsfrågor, expertkunskap inom dimensionering eller en klippa som driver hela projektet, kan du vända dig till oss. Vi har erfarenhet av en mängd olika projekt, som komplexa ombyggnationer och tillbyggnationer såsom Sergelhuset, kulturmärkta byggnader som Norra Latin och träbyggnader som exempelvis Hemavan. 

 

Vill du träffa oss på vårt kontor på Brännkyrkagatan 16 på Södermalm? Maila info@arqly.se så bjuder vi in dig till en mingelkväll på vårt kontor. Om du vill ha hjälp i ett projekt så hör av dig till oss direkt!

 

Fredrik Moberg
Chef Bygg- och Projektledning Stockholm
fredrik.moberg@arqly.se
010-516 26 59 

Filip Thaning
Arkitekt SAR/SIR/MSA
filip.thaning@arqly.se
010-516 26 94 

Salar Fili
Chef Byggnadskonstruktion Stockholm
salar.fili@arqly.se
010-516 26 71 

Inred med stil!

ARQLY INREDNING PRESENTERAR: Stilarter Att inreda efter sin personlighet är ett kreativt och givande sätt att skapa ett utrymme som verkligen känns som ditt eget.

Läs mer

Construction Management

Byggprojekt är komplexa och kräver mycket och varierad kompetens. För att göra det enklare, men ändå behålla kontrollen över projektet, kan byggherren använda sig av

Läs mer