Möt vår kollega – Kristian,
Bygg- och projektledare

Kristian är bygg- och projektledare med bas i Linköping. Han är mycket erfaren med över 20 år i branschen och han har jobbat hos oss på Arqly sedan 2022. Kristian har arbetat med många olika typer av projekt, bland annat ombyggnationer av bostäder, kontor och skolor.

Kristian erbjuder sina beställare engagemang och kunskap inom projekt- och produktionsstyrning och entreprenadjuridik inom standardkontrakten AB 04, ABT 06 och ABK09. Han hjälper gärna till med kalkyler och upphandlingar.

Kristian har lätt för att samarbeta och tycker att de roligaste arbetsuppgifterna är att sammanställa beställares idéer till färdigt förfrågningsunderlag. Han är detaljorienterad, analytisk och ser alltid till att hålla tidplaner och överenskommelser.

Behöver du hjälp av en duktig bygg-och projektledare till ditt projekt? Hör av dig till Kristian!

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer