Möt oss i Almedalen!

I år finns vi på plats i Almedalen tillsammans med ED Gruppen. Hör av dig om vill veta mer om hur vi arbetar eller om du vill diskutera konsultbranschen! 

Vår VD Fredrich Strand är på plats. Han har lång erfarenhet som ledare och har arbetat i byggbranschen i mer än 30 år. Det med roller inom projektledning, entreprenadjuridik, projekteringsledning samt byggledning. Fredrich är väl bevandrad med kontrakt innehållande partneringupplägg, incitament samt construction management.   

Arqly är ett nationellt konsultbolag som i dagsläget består av ett 60-tal konsulter som jobbar för att våra kunders visioner ska bli till verklighet. Arqly tar din vision från första skiss till nyckelfärdigt projekt. Arqly gestaltar, leder och ser till att det håller. I små och stora projekt. Längs hela vägen eller vid utvalda etapper.

Oavsett var du finns, kan vi hjälpa dig att förverkliga din idé. Våra kontor och medarbetare finns i Norrköping, Linköping, Nyköping, Stockholm, Ludvika, Borlänge, Örebro och Västervik, men vi stannar inte där. Vi finns där du behöver oss. Vi vill fortsätta växa tillsammans med våra kunder på nya orter. Vårt avtryck hittar du i hela landet. Såväl som växande industrier som i nytänkande stadskvarter, lummiga parker och inspirerande rum.

Hör av dig till Fredrich Strand om du vill ses där! 

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer