Kvinna jobbar

Medarbetarintervju med Akitekt Tove Söderström

Nu är vi tillbaka för fullt efter semestern och passade på att ställa några frågor till vår medarbetare Tove Söderström som arbetar som Arkitekt hos oss på Arqly.

Vad är det mest spännande med att arbeta som arkitekt?

Att få arbeta nära en kund och vara med och forma deras vision. Att det är ett varierande jobb med projekt i alla olika skalor, det händer något nytt hela tiden.

Vilket är det roligaste projektet du arbetat med?

Det är nog Sandbyhovsskolorna. Där utgick vi ifrån två byggnader från 1910 som tidigare varit äldreboenden, som kom att byggas om och till för att bli riktigt fina och trivsamma skollokaler. Jag hade förmånen att få vara med från tidiga skisser, hela vägen fram till att verksamheten flyttade in.

Vad tycker du är mest intressant inom byggbranschen just?

All innovation som sker kring hållbart byggande är väldigt spännande! Vi har en mycket viktig tid framför oss nu gällande att minska på byggbranschens utsläpp och det finns många aktörer som är på tårna och vill utforska nya, smarta lösningar. Jag upplever också att social hållbarhet får större utrymme i olika projekt nu, det är väldigt intressant att få arbeta tydligare även med den hållbarhetsaspekten.

 

Vill du ha hjälp i ett projekt? Tveka inte att höra av dig på info@arqly.se och berätta om din vision!

Arqly växer | Stockholm

Den 8 April välkomnar vi Göran Eriksson till Arqlys kontor på Södermalm i Stockholm. I och med detta är vi nu 9 kollegor på plats,

Läs mer

Arqly växer | Nyköping 

2020 anställde vi Ludvig Svehn för att starta upp vår verksamhet i Nyköping. Idag har vi 8 st medarbetare på plats och en stark Bygg-

Läs mer