Kontoret i Stockholm

Vårt kontor i Stockholm hittar du i hörnhuset Bellmansgatatan 5 / Brännkyrkagatan 16. Huset utmärks av den karakteristiska trappgaveln. Huset uppfördes ursprungligen 1750 och byggdes 1828 om som snusfabrik och hörde till tobaksfabriken TH.A. Aspelins. Det ryktas även om att det huserat som bilverkstad och att den branta backen ned mot Slussen användes för att testa bromsarna på bilar.

Här arbetar arkitekter och ingenjörer. Vi har certifierad sakkunnig av tillgänglighet. Tillsammans med våra övriga kontor kan vi erbjuda tjänster inom arkitektur, projektledning och konstruktion.

Vi söker just nu:

  • Chef Arkitektur som har ett genuint intresse för arkitektur, som vill utveckla kontoret och vill jobba för att utveckla kontoret tillsammans med oss.

Vi söker en VD till Arqly

Arqly tar nu klivet in i en ny strategisk resa och har som vision att utvecklas med en kontinuerlig tillväxt de närmaste åren. Detta för

Läs mer

Affärsområdeschef Arkitektur

Nu söker vi en Affärsområdeschef Arkitektur till kontoret i Norrköping. I din roll som Affärsområdeschef Arkitektur kommer du att leda ett team av 30 arkitekter

Läs mer