Kontoret i Ludvika

På Garvarns torg, Storgatan 11B hittar du vårt kontor i Ludvika. Här arbetar arkitekter, byggledare, landskapsarkitekter och projektledare. Tillsammans kan vi erbjuda tjänster inom arkitektur, landskapsarkitektur, byggledning och kalkyl. Vi har certifierad personal för besiktning och tillgänglighet. Vi har erfarenhet från många olika typer av projekt, som bostäder, skolor och industribyggnader.

 

Bredvid vår entré ser du muralmålningen föreställande dalahästar som uppfördes av konstnären Shai Dahan i samband med Ludvika kommuns 100 års jubileum. Väl inne i vår lilla tomteverkstad till kontor går tiden till att göra våra kunder nöjda till 100%, men vi unnar oss en paus ibland där vi låter samtal och diskussioner om våra olika intressen få ta plats. Kom in till oss för att få hjälp med ditt projekt. Samtidigt kan du få tips om biodling, prata fotboll och båtracing eller höra om vilken konsert som var bäst föregående helg.

 

Hör av dig om du vill ha hjälp i ett projekt!

Koncernen växer!

ED Gruppen förvärvar Norrköpingsföretagen SEFAB samt ER Maskinuthyrning. – Att ED-koncernen som Arqly är en del av växer inom entreprenad ser vi mycket positivt på.

Läs mer

Projekt åt Katolska Kyrkan

På Bygg-och Projektledning har vi återkommande uppdrag åt Katolska Kyrkan. Sverige har idag 44 församlingar spridda över landet. Arqly med Fredrik Ideborg i spetsen är

Läs mer